Plaats Leuke uitstapjes in de buurt

Canevaworld

Canevaworld, op slechts 12 kilometer van Altomincio Family Park, is een themapark waar je zintuigen bijna overuren draaien. Het park is verdeeld in diverse unieke zones, elk met hun eigen aantrekkingskracht. Begin je avontuur in Movieland Park, waar de magie van de film tot leven komt. Dit gedeelte van het park is een ode aan de filmindustrie, boordevol spannende attracties en indrukwekkende filmsets. Hier kun je jezelf onderdompelen in spectaculaire actiescènes en even een filmster zijn op de gedetailleerde sets. Met meer dan 40 attracties blijft Movieland Park zich ontwikkelen en is er altijd iets nieuws te ontdekken.

Daarna kun je je laten verrassen in Caneva Aquapark, jouw eigen tropisch paradijs aan het Gardameer. Denk aan zonnebaden op witte zandstranden, zwemmen in kristalhelder water en de adrenaline voelen stromen op de vele waterglijbanen. Voor een nostalgische ervaring ga je naar Medieval Times, waar je terugreist naar de middeleeuwen. Hier wacht een spectaculaire show met ridders, paarden, steekspellen en een koninklijk banket met onbeperkte drankjes op je.

Ben je meer in de stemming voor rock ’n roll? Bezoek dan het Rock Star Restaurant. Hier geniet je van een heerlijk All You Can Eat diner in de sfeer van de jaren ’50, compleet met muziek uit de hoogtijdagen van de rock. Een dag in Canevaworld is niet compleet zonder alles te verkennen. Een handige tip: koop je tickets van tevoren online. Dat bespaart geld en je kunt meteen naar binnen zonder te wachten.