Plaats Leuke uitstapjes in de buurt

Parco Zoo Natura Viva

Op slechts 13 kilometer van Altomincio Family Park, in de richting van Bussolengo, vind je het indrukwekkende Parco Zoo Natura Viva. Dit enorme natuurpark, met een oppervlakte van maar liefst 240.000 m², biedt onderdak aan meer dan 1500 dieren van 250 verschillende soorten uit alle hoeken van de wereld. Hier kun je met je eigen auto door het safaripark rijden en van dichtbij kennismaken met een indrukwekkende variëteit aan wilde dieren.

Naast de spannende safaritocht kun je in het park ook een fascinerend dinosauruspark verkennen en door de uitgebreide dierentuin wandelen. Het dinosauruspark biedt een unieke kans om levensgrote replica’s van prehistorische wezens te ontdekken, wat het avontuur nog onvergetelijker maakt.

Een handige tip: bestel je tickets voor Parco Zoo Natura Viva online voordat je vertrekt. Dit bespaart je vaak geld en maakt je bezoek nog aangenamer. Ben je klaar om op safari te gaan en oog in oog te staan met majestueuze dieren en imposante dinosaurussen, allemaal op korte afstand van je vakantieverblijf? Wij kunnen niet wachten!