Maximaal genieten!

Aspen stacaravan

Een betaalbare accommodatie inclusief airco, met 3 slaapkamers en een max capaciteit van 6 personen: dat zijn de Aspen stacaravans! De drie slaapkamers omvatten een tweepersoonsbed, een met twee eenpersoonsbedden en een met een stapelbed.

  • 35m²
  • 3 slaapkamers
  • 6 personen
  • Overdekt, houten terras
199,- per week Bekijk deze aanbieding

Aspen stacaravan ins- en outs

In de Aspen stacaravans vind je een goed uitgeruste keuken die deel uitmaakt van de woonruimte en in de woonkamer kun je ontspannen met een internationale tv-zenders of oer-Hollandse spelletjes spelen aan de eettafel. Buiten is er een houten veranda die volledig overdekt is, uitgerust met tuinmeubilair.

De Aspen stacaravans zijn voorzien van alle basics zoals eindschoonmaak, dekens, kussens, evenals elektra, gas en water. Klinkt de Aspen Stacaravan als de ideale accommodatie voor jouw vakantie op Altomincio Family Park? Bekijk dan het aanbod, prijzen & beschikbaarheid door het aantal personen te selecteren op deze pagina!

Vergelijk de prijzen van de 3 goedkoopste aanbieders

Voorkom dat je te veel betaalt en vergelijk de prijzen van de top 3 goedkoopste reisaanbieders hieronder. Selecteer het aantal personen & vind direct de beste prijs!

Accommodaties

Andere accommodaties

Classic (XL) stacaravans

Bij Altomincio Family Park kun je kiezen uit verschillende type classic en Classic XL stacaravans. Beide accommodaties hebben meerdere slaapkamers, een airco en een gedeeltelijk overdekt terras, met diverse indelingsopties.

Meer informatie
Comfort (XL) stacaravans

Bij Altomincio Family Park kun je kiezen uit verschillende type comfort (XL) stacaravans. Je kunt kiezen voor 2 tot 3 slaapkamers, tussen 4 – 8 personen en verschillende omvanggrootes. Elke accommodatie heeft een airco en een gedeeltelijk overdekt terras, met diverse indelingsoptie

Meer informatie
Premium stacaravans

Onze favoriet: de premium stacaravans op Altomincio Family Park met een moderne en luxe uitstraling en tevens van alle gemakken voorzien zoals een keuken, wasmachine en soms zelfs een BBQ. Ze hebben 2 of 3 slaapkamers, zijn geschikt voor 4 tot 8 personen en boekbaar via verschillende aanbieders!

Meer informatie