Maximaal genieten!

Maple stacaravan

De Maple stacaravans zijn één van de goedkoopste opties op Altomincio Family Park met een oppervlakte van 24m² biedt ruimte voor vijf personen. Het is ingericht met twee comfortabele slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed en de andere slaapkamer beschikt over drie bedden, waarvan één overdwars voor de kids.

  • 24m²
  • 2 slaapkamers
  • Max 5 personen
  • Overdekt, houten terras
215,- per week Bekijk deze aanbieding

Maple stacaravan ins- en outs

In de open keuken van de Maple stacaravans die overgaat in de woonkamer vind je een praktisch vierpits gasstel en alle basisbenodigdheden om eens iets nieuws te proberen. Geniet van een pizza salami aan de eettafel of op het overdekte terras dat uitgerust is met comfortabel tuinmeubilair. In de twee moderne badkamers met douches kun je de dag fris beginnen of juist afsluiten na een dag er op uit te zijn geweest.

Verder zijn alle essentiële voorzieningen zoals eindschoonmaak, elektra, gas en water inbegrepen – niet verkeerd toch? Bedlinnen en handdoeken kun je zelf meenemen of ter plaatse huren, afhankelijk van wat jij het handigst vindt. Klinkt de Maple Stacaravan nou als de ideale accommodatie voor jouw vakantie op Altomincio Family Park? Bekijk dan het aanbod, prijzen & beschikbaarheid door het aantal personen te selecteren op deze pagina!

Vergelijk de prijzen van de 3 goedkoopste aanbieders

Voorkom dat je te veel betaalt en vergelijk de prijzen van de top 3 goedkoopste reisaanbieders hieronder. Selecteer het aantal personen & vind direct de beste prijs!

Accommodaties

Andere accommodaties

Classic (XL) stacaravans

Bij Altomincio Family Park kun je kiezen uit verschillende type classic en Classic XL stacaravans. Beide accommodaties hebben meerdere slaapkamers, een airco en een gedeeltelijk overdekt terras, met diverse indelingsopties.

Meer informatie
Comfort (XL) stacaravans

Bij Altomincio Family Park kun je kiezen uit verschillende type comfort (XL) stacaravans. Je kunt kiezen voor 2 tot 3 slaapkamers, tussen 4 – 8 personen en verschillende omvanggrootes. Elke accommodatie heeft een airco en een gedeeltelijk overdekt terras, met diverse indelingsoptie

Meer informatie
Premium stacaravans

Onze favoriet: de premium stacaravans op Altomincio Family Park met een moderne en luxe uitstraling en tevens van alle gemakken voorzien zoals een keuken, wasmachine en soms zelfs een BBQ. Ze hebben 2 of 3 slaapkamers, zijn geschikt voor 4 tot 8 personen en boekbaar via verschillende aanbieders!

Meer informatie