Maximaal genieten!

Hu Stay Smart stacaravans

Zie je jezelf al zitten in de Hu Stay Smart stacaravans? Wij wel! Deze stacaravans 27m² zijn uitgerust met twee slaapkamers, heeft een eigen terras inclusief BBQ en biedt plaats aan vijf personen.

  • 27m²
  • 2 slaapkamers
  • Max 5 personen
  • Overdekt, houten terras
418,- per week Bekijk deze aanbieding

Hu Stay Smart Stacaravan ins- en outs

De Hu Stay Smart Stacaravans zijn iets kleiner dan de Premium XL accommodaties, echter zijn de smart varianten daarintegen ook weer een stuk goedkoper. De stacaravan beschikt over twee badkamers, waarvan één geschikt voor mindervaliden. De woonkamer is voorzien van een comfortabele zithoek, waar je kunt zitten met een boek of kunt kijken naar je favoriete serie op een van de vele tv-zenders.

De keuken is uitgerust met een magnetron en een koffiezetapparaat en dankzij de airconditioning blijft het binnen altijd heerlijk koel, zelfs op de warmste zomerdagen. Wat betreft eten kun jij helemaal los gaan, grill bijvoorbeeld een lekker stukje vis of speklappen (uiteraard met aioli) op jouw eigen BBQ – want die staat er natuurlijk niet voor niets! En als je zelf even geen zin hebt om aan de slag te gaan, zijn er zowel op de camping als in Peschiera del Garda talloze leuke eetgelegenheden. Overigens zijn honden gratis mee te nemen in deze accommodatie – hoe tof is dat?

Klinkt de Stacaravan hu Stay Smart als de ideale accommodatie voor jouw vakantie op Altomincio Family Park? Bekijk dan het aanbod, prijzen & beschikbaarheid door het aantal personen te selecteren op deze pagina!

Vergelijk de prijzen van de 3 goedkoopste aanbieders

Voorkom dat je te veel betaalt en vergelijk de prijzen van de top 3 goedkoopste reisaanbieders hieronder. Selecteer het aantal personen & vind direct de beste prijs!

Accommodaties

Andere accommodaties

Classic (XL) stacaravans

Bij Altomincio Family Park kun je kiezen uit verschillende type classic en Classic XL stacaravans. Beide accommodaties hebben meerdere slaapkamers, een airco en een gedeeltelijk overdekt terras, met diverse indelingsopties.

Meer informatie
Comfort (XL) stacaravans

Bij Altomincio Family Park kun je kiezen uit verschillende type comfort (XL) stacaravans. Je kunt kiezen voor 2 tot 3 slaapkamers, tussen 4 – 8 personen en verschillende omvanggrootes. Elke accommodatie heeft een airco en een gedeeltelijk overdekt terras, met diverse indelingsoptie

Meer informatie
Premium stacaravans

Onze favoriet: de premium stacaravans op Altomincio Family Park met een moderne en luxe uitstraling en tevens van alle gemakken voorzien zoals een keuken, wasmachine en soms zelfs een BBQ. Ze hebben 2 of 3 slaapkamers, zijn geschikt voor 4 tot 8 personen en boekbaar via verschillende aanbieders!

Meer informatie