Maximaal genieten!

Premium Lounge stacaravans

Boek één van de luxe premium lounge stacaravans op Hu Altominicio Village. Met keuze uit modellen met 2 of 3 slaapkamers, bieden ze ruimte voor 4 tot 7 personen.

  • 24m² – 35m²
  • 2 – 3 slaapkamers
  • 4 – 7 personen
  • Overdekt, houten terras
344,- per week Bekijk deze aanbieding

Premium Lounge ins- en outs

Op Camping Altomincio Family Park kun je kiezen uit twee modellen premium stacaravans: de ‘Premium Lounge’ en de ‘Premium Lounge 2-bedroom’. Deze stacaravans variëren in grootte van 24 m² tot 35 m² en bieden opties voor zowel 2 als 3 slaapkamers, afhankelijk met hoeveel personen je op de camping verblijft.

Elke stacaravan is uitgerust met een comfortabel tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. De stacaravans beschikken ook over een keuken, een ruime koelkast met vriesgedeelte, een badkamer en zelfs een afwasmachine. Sommige stacaravans hebben bovendien een BBQ of grillplaat – een lekker stukje biefstuk grillen hoort er natuurlijk bij!

Elke stacaravan heeft een gedeeltelijk overdekte houten veranda met tuinmeubelen en een loungebank. Deze gezinsvriendelijke accommodaties bieden ook extra’s zoals gratis kinderfietsen voor kinderen tot zeven jaar en airconditioning. Alle basisvoorzieningen zoals elektriciteit, gas en water zijn inbegrepen… klinkt goed toch?

Klinken de premium lounge stacaravans als de ideale type accommodaties voor jouw vakantie op Altomincio Family Park? Bekijk dan het aanbod, prijzen & beschikbaarheid door het aantal personen te selecteren op deze pagina!

Vergelijk de prijzen van de 3 goedkoopste aanbieders

Voorkom dat je te veel betaalt en vergelijk de prijzen van de top 3 goedkoopste reisaanbieders hieronder. Selecteer het aantal personen & vind direct de beste prijs!

Accommodaties

Andere accommodaties

Classic (XL) stacaravans

Bij Altomincio Family Park kun je kiezen uit verschillende type classic en Classic XL stacaravans. Beide accommodaties hebben meerdere slaapkamers, een airco en een gedeeltelijk overdekt terras, met diverse indelingsopties.

Meer informatie
Comfort (XL) stacaravans

Bij Altomincio Family Park kun je kiezen uit verschillende type comfort (XL) stacaravans. Je kunt kiezen voor 2 tot 3 slaapkamers, tussen 4 – 8 personen en verschillende omvanggrootes. Elke accommodatie heeft een airco en een gedeeltelijk overdekt terras, met diverse indelingsoptie

Meer informatie
Premium stacaravans

Onze favoriet: de premium stacaravans op Altomincio Family Park met een moderne en luxe uitstraling en tevens van alle gemakken voorzien zoals een keuken, wasmachine en soms zelfs een BBQ. Ze hebben 2 of 3 slaapkamers, zijn geschikt voor 4 tot 8 personen en boekbaar via verschillende aanbieders!

Meer informatie