Maximaal genieten!

Classic (XL) stacaravans

Bij Altomincio Family Park kun je kiezen uit verschillende type classic en Classic XL stacaravans. Beide accommodaties hebben meerdere slaapkamers, een airco en een gedeeltelijk overdekt terras, met diverse indelingsopties.

  • 26m² – 43m² –
  • 2 – 3 slaapkamers
  • 4 – 8 personen
  • Overdekt, houten of lounge terras
243,- per week Bekijk deze aanbieding

Classic & Classic XL stacaravans ins- en outs

Op Altomincio Family Park kun je kiezen uit diverse soorten classic stacaravans. We beginnen bij de Classic stacaravan, binnen de classic stacaravans heb je de keuze uit 2 of 3 slaapkamers, ook is er een verschil in het aantal personen, namelijk 4 of 6 personen. Elke classic stacaravan heeft minimaal 26m² wat kan oplopen tot 43m² wanneer je kiest voor de meest luxe variant. Ook beschikken deze stacaravans over 2 of 3 slaapkamers, een keuken, terras, airconditioning en tuinmeubilair.

Dan zijn er ook nog de Classic XL stacaravans, deze luxe accommodaties hebben ruimte voor 8 personen en heeft oppervlakte 43m². Met drie slaapkamers, waarvan één met een gezellig tweepersoonsbed en de andere twee variërend van twee eenpersoonsbedden tot een set stapelbedden, is hier meer dan genoeg ruimte. Ontspannen doe je op het ruime, gedeeltelijk overdekte terras, uitgerust met comfortabel tuinmeubilair en een loungebank.

De keuken is een echte traktatie voor de thuiskok. Voorzien van een vierpits kookplaat, magnetron en een filterkoffiezetapparaat, is het bereiden van een lekker hapje eten een fluitje van een cent. En met de basisset keukengerei bij de hand, kun je met gemak een risotto of een Italiaanse bruschetta op tafel toveren. Klinken de classic of classic xl stacaravans als de ideale accommodatie voor jouw vakantie op Altomincio Family Park? Bekijk dan het aanbod, prijzen & beschikbaarheid door het aantal personen te selecteren op deze pagina!

Vergelijk de prijzen van de 3 goedkoopste aanbieders

Voorkom dat je te veel betaalt en vergelijk de prijzen van de top 3 goedkoopste reisaanbieders hieronder. Selecteer het aantal personen & vind direct de beste prijs!

Accommodaties

Andere accommodaties

Classic (XL) stacaravans

Bij Altomincio Family Park kun je kiezen uit verschillende type classic en Classic XL stacaravans. Beide accommodaties hebben meerdere slaapkamers, een airco en een gedeeltelijk overdekt terras, met diverse indelingsopties.

Meer informatie
Comfort (XL) stacaravans

Bij Altomincio Family Park kun je kiezen uit verschillende type comfort (XL) stacaravans. Je kunt kiezen voor 2 tot 3 slaapkamers, tussen 4 – 8 personen en verschillende omvanggrootes. Elke accommodatie heeft een airco en een gedeeltelijk overdekt terras, met diverse indelingsoptie

Meer informatie
Premium stacaravans

Onze favoriet: de premium stacaravans op Altomincio Family Park met een moderne en luxe uitstraling en tevens van alle gemakken voorzien zoals een keuken, wasmachine en soms zelfs een BBQ. Ze hebben 2 of 3 slaapkamers, zijn geschikt voor 4 tot 8 personen en boekbaar via verschillende aanbieders!

Meer informatie